PRETRAŽI KNJIŽNICE SVEUČILIŠTA članci, knjige, časopisi ...

 

Pretraživanje: Discovery Service za Sveučilište u Rijeci
Portal Discovery servisa

Narudžbenica za skeniranje građe

Građa iz fonda knjižnice može se naručiti u elektroničkom obliku. Skeniranje građe naplaćuje se prema cjeniku  Nakon narudžbe građe, kontaktirat ćemo Vas kako bismo dogovorili način isporuke. Ukoliko želite naručiti skeniranje građe, popunite i pošaljite narudžbenicu slijedeći upute. Polja označena zvjezdicom obvezno je ispuniti.

S obzirom na različite vrste građe i različitost mogućnosti skeniranja, po završenom poslu, kontaktirat će vas osoblje knjižnice i dogovorit ćete vrijeme i način preuzimanja i plaćanja.

Ukoliko skeniranu građu želite dobiti elektroničkim putem i bez dolaska u knjižnicu, po izvršenoj uplati, bit će vam omogućeno preuzimanje građe.

NARUČUJEM SKENIRANJE IZ SLJEDEĆE PUBLIKACIJE
Pritiskom na gumb "Pošalji" dajete suglasnost (privolu) Sveučilišnoj knjižnici Rijeka za prikupljanje i obradu osobnih podataka.

Pritiskom na gumb "Pošalji" dajete suglasnost (privolu) Sveučilišnoj knjižnici Rijeka za prikupljanje i obradu osobnih podataka.

 

Izjavu o davanju suglasnosti možete pročitati OVDJE

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

Ne slažete se s korištenjem kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.